najnizsze koszty - DMRI

Przejdź do treści

Menu główne:

Doskonalenie jakosci wg DMRI


Określenie najniższych możliwych kosztów

Surowiec mięsny stanowi znaczny element dystrybucji kosztów w produktach mięsnych. Istotne jest dostrzeżenie stałego wzrostu cen mięsa na rynkach. Wahania zamówień klientów, dostępność surowców i ich cena utrudniają optymalizację zarówno pozyskiwania odpowiedniego surowaca jak i właściwego jego wykorzystania.

Rdzeniem usług Okreslenia Najniższych Mozliwych Kosztów  DMRI w tej materii jest zaawansowana i elastyczna analiza mumeryczna parametrów, prowadząca do mimimalizacji kosztów bez negatywnego wpływu na jakość produktów.

Struktura usługi:

  • Umowa o zachowaniu poufności chroniąca interesy klientów
  • Okreslenie minimalnych kosztów ma sens dla produktów rozdrobnionych i zemulgowanych
  • Wymagana minimalna wielkość produkcji na poziomie 6 t produktu / tydzień
  • Oszczędności wynoszą zazwyczaj 5-10% ceny mięsa
  • Brak zmian w jakości produktu
  • Usługi obejmują podstawową optymalizację oraz kolejne okresowe aktualizacje



Kontakt

DMRI Polska
Janusz Sytek
tel. (+48) 501 678 135
Warszawa

 
DMRI Polska
Janusz Sytek
tel. (+48) 501 678 135
mail: janusz_sytek@dti-dmri.pl
Warszawa
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego