optymalizacja uzyskow - DMRI

Przejdź do treści

Menu główne:

Doskonalenie jakosci wg DMRI


Optymalizacja uzysków przedsiębiorstwa

DMRI opracował nową koncepcję optymalizacji uzysków, która dotyczy zarówno produktów typu mięsień, jak i emulsja.

Asysta DMRI jest w stanie doprowadzić do znacznej poprawy ekonomiki gotowania produktów bez inwestycji w nowy sprzęt lub stosowania nowych składników.

    Uzyskuje się mniejszą zmienność poziomu strat w gotowaniu - dlatego można zredukować "nadważkę"
    Skraca się czas przetwórstwa
    Właściwości sensoryczne nie ulegają pogorszeniu, a wręcz przeciwnie, poprawie
    Poprawiona zdolność do plastrowania (produkty typu mięsień)
    Zmniejsza się zużycie energii
    Bezpieczeństwo żywności pozostaje na niezmiennie wysokim poziomie.



Kontakt

DMRI Polska
Janusz Sytek
tel. (+48) 501 678 135
Warszawa

 
DMRI Polska
Janusz Sytek
tel. (+48) 501 678 135
mail: janusz_sytek@dti-dmri.pl
Warszawa
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego