projektowanie zakladow - DMRI

Przejdź do treści

Menu główne:

Projektowanie procesow oraz zakladow wg DMRI


W projektowaniu chodzi przede wszystkim o zwrot inwestycji

Wymagania dotyczące wydajności nowoczesnego zakładu mięsnego są bardzo wyysokie. Aby projekt był udany i konkurencyjny, należy uwzględnić szereg parametrów i uwarunkowań. Niezależnie od tego, czy strategia biznesowa firmy jest skierowana na rynek masowy, detaliczny czy specjalistyczny, przedsiębiorstwo staje przed podobnymi wyzwaniami.

Zagadnienia w których DMRI może wydatnie wspomóc proces projektowania:
  • Projektowanie nowych procesów i rozplanowanie zakładów w celu optymalizacji wydajności, jakości mięsa i bezpieczeństwa żywności przy jednoczesnym zminimalizowaniu ingerencji w środowisko
  • Rozwiązania IT, systemy kontroli produkcji i projekty, które spełniają krajowe i unijne regulacje weterynaryjne
  • Optymalizacja działań operacyjnych i zarządzania prowadzące do maksymalizacji produktywności
  • Optymalne wykorzystanie surowców prowadzące do maksymalnych uzysków



Kontakt

DMRI Polska
Janusz Sytek
tel. (+48) 501 678 135
Warszawa

 
DMRI Polska
Janusz Sytek
tel. (+48) 501 678 135
mail: janusz_sytek@dti-dmri.pl
Warszawa
Wróć do spisu treści | Wróć do menu głównego