Zwiększenie zysku poprzez poprawę jakości
Wasze zyski oraz możliwa do osiągnięcia jakość są na tyle mocne ile warte jest Wasze nasłabsze ogniwo.
Badanie jakości mięsa
W zależności od istniejących u Was problemów, nasz zespót ekspertów, przeanalizuje Wasze działy produkcji, określi oraz zinterpretuje powody utraty jakości. Przedstawimy raport zawierający propozycje rozwiązań oraz plan działań, które możecie wprowadzić samodzielnie lub wykorzystać w ich wdrożeniu wsparcie DMRI. Jesteśmy gotowi współpracować z Wami w tych zadaniach, które będą zwiększać Wasze zyski.
Od badania do wdrożenia
Badanie jakości mięsa koncentruje się na identyfikacji obszarów, w których jakość ulega degradacji. Często problemy dotyczące jakości maja, bardzo złożony charakter, dlatego też badanie obejmuje cały łańcuch produkcyjny: od przyjęcia surowca, aż po wysyłkę produktów.
Współpraca z DMRI była dla mnie wspaniałym doświadczeniem
Javier Villalta, dyrektor ds. produkcji w hiszpańskich zakładach Coren:
"Bazując na wszechstronnej analizie naszej produkcji i jakości produktów, zakład Coren otrzymał raport zawierający plan działań zmierzających do podniesienia jakości produktów. Wszystkie zaproponowane usprawnienia wynikały z rachunków korzyści i kosztów, ułatwiając nam podejmowanie właściwych decyzji, dotyczących optymalnego podejścia do poprawy jakości. DMRI wspierało nas także w fazie implementacji w zakresie projektowania i doradztwa oraz w szkoleniu naszej załogi. Współpraca z DMRI zaowocowała znaczącą poprawą jakości naszych produktów, co ważne docenioną także przez naszych klientów.”